pátek 26. srpna 2016

Vítejte

Vítejte na novém blogu, který věnujeme svým zájmům a koníčkům. Chtěly bychom vám představit naše oblíbené hry, filmy a mnoho dalšího. Také sdílet něco málo z vlastní tvorby.

Dovolte se nám ve stručnosti představit. 

Veselá, vysoká, na krátko střižená bloncka je Nickitta Emily Tarres – NiETa. Po úspěšně dokončeném gymnáziu pokračuje na vysoké škole zdravotnické a i přes všechny pochyby, jak to bude zvládat, ji to tam zatím baví.
Jistě vás nepřekvapí, že mezi největší zájmy patří hraní počítačových her a trávení času s přáteli. Je umělecky založená duše, která našla velkou vášeň v hudbě a aktivně se jí věnuje. Povahou možná trochu roztržitá a sarkastická, ale v tom nejhlubším nitru duše se schovává i něco přátelského a i v celku milého.









Asociální skrček s dlouhými do copu staženými cihlovými vlasy je Kyoko Shiyomi – KyShi. S NiETou jsou nejlepší kamarádky již od základky a společně vystudovaly gymnázium. Nyní se věnuje studiu práva.
Ráda kreslí, především své vymyšlené postavy, a to tužkou nebo za pomoci grafického tabletu. Mezi další záliby patří hraní na její nadupané mašině, srdcovkou je pro ni série Dragon Age. Nejraději by se celé dny válela u obrazovky a sledovala oblíbená anime.

Žádné komentáře:

Okomentovat